Новости сайта
Меню сайта


Календарь новостей
«  Ноябрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Форма входа


Друзья сайта


Наш опрос
Як вам оновлення сайта?

[ Результаты · Архив опросов ]

Всего ответов: 96


Главная страница » 2006 » Ноябрь » 29 » На чиїй совісті втрачена “Галичина”?
На чиїй совісті втрачена “Галичина”?
Дивлячись на те, що дрогобицька «Галичина» зайняла в чемпіонаті області 13-те місце (так і не створили друге коло) можна зробити висновок, що футбол у Дрогобичі нікому не потрібен. Після чемпіонату світу в Німеччині, де наша збірна достойно виступила, увійшла у вісімку кращих на планеті, прогнозувався масовий розвиток футболу у всіх регіонах України. «Важливий внесок» в цю справу внесли “ентузіасти” з будинку Дрогобицької міської ради, відмовивши “Галичині” в підтримці, і тим самим відправили її у “відставку”. Розпустили колектив таких досвідчених гравців як Ігор Мачоган, Ігор Височанський, Серго Гогаладзе, молодих і талановитих Паночка, Гамкрелідзе, Оржеховського. Калабая, Коссака, братів Сливок та інших.

Досвідчений тренер Василь Малик збирав і награвав цей колектив протягом двох років, напевно, не для того, щоб згодом з ним розпрощатися. Чия голова видала таке рішення, невідомо. Знаємо тільки те, що під час мерування Михайла Лужецького, який разом з Богданом Волошином робили все можливе для команди, «Галичина» якщо не процвітала, то принаймні не мала глобальних проблем. Постає простеньке запитання: чому зникла підтримка “Галичини” після виборів? Це запитання задати схоже нікому. Маємо живий приклад, як команда, що мала всі шанси продовжити традицію виступів у чемпіонаті України, просто зникла безслідно. Дрогобицькі вболівальники живуть надією, що футбол в місті Котермака все ж буде. Хоча хочеться жити не надіями.

Просмотров: 1595 | Добавил: galuchuna | Дата:
Комментарии
Всего комментариев: 5
5 Иванчук  
0
Обидно за команду.

4 Berg  
0
Обидно, что никому кроме болельщиков команда не нужна sad
На область хоть играет или «Галичина» полностью исчезла с футбольной карты Украины?

---
Таврия Симферополь


3 Volodymyr  
0
Давайте зробимо свій вклад у розвиток футболу в Україні: myfootballclub.at.ua

2 SS Galizien  
0
Жах,я сам зі Львова і фанатію за рідні львівські Карпати,але мені боляче дивитись як у Дрогобичі вмирає футбол. І Дрогобич і дрогобицька Галичина є близькі мому серцю.В Дрогобичі я провів своє дитинство і вперше прийшов на стадіон на гру Галичини разом зі своїм дідом ,який вболівав за Галичину. Хотолось би звернутись до дрогобицьких депутатів з питанням :"Що ж ви, суки, робите????Підмініть свої відкормлені сраки з крісел і знайдіть спонсорів,якщо місто невзмозі фінансувати клуб.НЕвже в Дрогобичі немає підприємців хоча б середнього рівня????Взяти хоча б Скірка.Коротше,побійтесь Бога,ПОВЕРНІТЬ ЛЮДЯМ КОМАНДУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 Криця  
0
Скрутно Вам, не позаздриш. Хоча у нас, ФК "Бердичів", подібні справи - на Другу Лігу грошей нема. :(

Имя *:
Email *:
Код *:
Хостинг от uCoz